something's changing and I can feel it

gömde visst säga att mina festivalbussen-biljetter till emmaboda kom idag!!!!!!

I know we could live tomorrow but I don't think we should wait, no.

tjotjahej! idag har jag byggt ett solsystem, tränat, dansat oavbrutet till tingsek och gjort sånt man brukar göra en måndag. jag ser inte fram emot en kväll tillsammans med matteboken, men jaja, sometimes life's a bitch I guess.

det blir iaf lite roligare när man gör det i sin nya silverglittrande tröja. och jo, jag ser nog lite dum ut när jag sitter och sjunger framför datorn..

we don't waiste no precious time.

jag gick loss på monkis rea igår, fyndfyndfynd. kanske visar det någon gång, om jag har lust. kanske inte. nu sitter jag i vilket fall och slökollar på blood diamond och låtsas som att jag inte vet att jag har läxa tills imorgon och prov på torsdag. ångest. men jag är så himla seg både i kroppen och i hjärnan så det hade nog inte blivit något bra av det ändå.
förresten! rebecca&fiona är så jävla coola.


the world is burning up, what can I do about it? turn my tv off, so I don't think about it


sistaminutenpluggare japp!!

konichiwa bitches

vänta lite nu, jag glömde nog säga en sak innan. vi ska åka till shanghai med klassen!!!!! är inte det fett så vad?

i just want to make that sad boy smile

idag är en bra dag. jag har lyssnat oavbrutet på Kleerup och drömt om fina smycken och kläder och konserter. och jag har spenderat kvällen framför x antal matlagningsprogram varav Per Moberg vart med i minst två, han är förjävla bra alltså. och japp, där kom det. jag är en sucker för mat på tv.
nu ska ni få smaka på några av mina vår/sommar favoriter från Weekday och Cheap Monday. om jag bara hade pengar...







okej, jag ångrade att jag såg några så fort jag gick in på hemsidan och sparade bilderna...

stämplar ut.


valen gör kaoz med mig



things they seem unreal to me now

det känns som att jag behöver något nytt, allt känns gammalt och tråkigt. jag fick en tanke om att jag skulle radera alla mina spotify-listor och börja om från början men ångrade mig igen. tänk så skulle jag ångra mig? men det skulle vara så skönt på något sätt.  helst skulle jag bara vilja ta bort allt, slänga ut alla kläder ur garderoben och riva ner allt från mina väggar och ut ur mina lådor. men nej, jag nöjer mig med att göra några nya listor istället.
roscoe.


rock 'n' roll dör aldrig, nej.

h&m-arbetet är nästan klart nu. ett litet steg för mänskligheten - ett stort steg för mig. när det är klart ska jag fira med att dra till monki och weekday och shoppa loss.
13.


i wanna build, buildings high for you.

gissa vem som är överambitiös och är på skolan redan?
okej, överambitiös och överambitiös, jag börjar vid kvart över och dessutom fick jag skjuts hit samtidigt som jag hade behövt gå till bussen för att komma i någorlunda tid. men ändå - cafeterian har inte ens öppnat!
men nu ska jag fortsätta att skriva om H&Ms årsredovisning. hellz yea.

trubbel

har d-dag idag, soft. ska in till skolan och plugga i alla fall, osoft.
just nu sitter jag och grubblar över valen till trean, vi ska ha valt till på onsdag men jag har ingen aning om vad jag ska välja... eller, jag har ju min funderingar men jag är helt förvirrad i tankarna.
suck.

loose your hunger, you loose your way

Morsning! Livet känns så jäkla härligt för tillfället, jag är så glad. Ikväll ska jag och de gamla tjejkompisarna dra hem till friday och fira henne och maria som båda fyllt 18 i veckan! Ska bli så kul, var längesen jag träffade alla. För övrigt har jag suttit och spelat gitarr i två timmar nu, det var också längesen! P3 Guld får gå i repris imorgon, tacka vet jag svt-play!
Och hallå! Klubbland har äntligen lagt ut Beach Houses spelning från Mejeriet på sidan, en av de bästa spelningarna jag varit på. Checka in det!


in every day that dies, there's a promise broken.

Ska köra igång med plugget nu, har lite matematik som måste göras och företagsekonomi som måste läsas. Och det måste göras nu innan sängen blir alltför lockande.
a promise broken.


it's not a question or an answer, but it will change your mind.


är förresten sjukt peppad inför P3 Guld på lördag! nästa år ska jag för tusan se det live, jag pallar inte ett år till framför burken.
painted by numbers.


tror att det här kan vara början på nåt stort

Woho!! Min favoritherre slutade som vinnare av Årets Nykomling på Grammisgalan igår. Så himla glad blev jag när jag såg det. Jag tyckte dock han hade kunnat få ett eller två priser till och lite konstigt tycker jag att han blev nominerad till årets nykomling, men jag är så glad för hans skull ändå!!
Och åh vad jag blev glad för Johnossi också! Årets grupp liksom! De är ju så förjäkla BRA.

Signering på Skivlagret i Malmö 15/6 2010


.

Tumblr_lbwvo46wxy1qe60ojo1_500_large
weheartit.

she says she know me from school, and for all I care she could be marilyn monroe.

Adam Heldring - Bear Town.
Later!

och visst var det så att nån annan har gjort det här förr

festivaldrömmar en söndagkväll. sommaren 2010 var så himla mycket hästpojken <3


I'm afraid I'm gonna die here.

degar mig i soffan och lyssnar på Tim Kasher, good shit you know.


please hold me the forgotten way

sitter och lyssnar på musik och kollar igenom lite gamla bloggfavoriter. samtidigt hör jag vintern regna bort.
mysfredag.

today is just a daydream, tomorrow we'll be castaway

sitter och lyssnar på oasis fade in-out. så himla bra! har förresten en väldigt bra liten spotify-lista där den är med, castaway heter den.

åh vad jag är trött, jag pallar inte. och så måste man sätta sig och plugga matte nu också. jag avlider lite smått inombords när jag tänker på plugg överhuvudtaget för tillfället, jag orkar verkligen inte med det. men nu ska vi göra nya val till trean i alla fall, och jag kan lova en sak - aldrig mer någon matte!! tycker synd om de som väljer MaD, hejdå livet liksom.

ingen morgonblogg imorn, jag och sara ska dra till gymmet redan åtta på moronen och köra järnet.
fyfan.


I put soap in my eye, make it red, so I look raw.

trött-tjej-som-är-försenad-till-skolan-på-grund-av-att-hon-envisas-med-att-morgonblogga-och-därav-missade-bussen-som-går-ynka-en-gång-i-halvtimmen-känner-sig-smått-patetisk-när-hon-sitter-och-mesposar-i-sitt-kök.



om jag inte går nu missar jag nästa.

strawberry fields forever

gårdagen gjorde mig en senilkedja rikare och åttio kronor fattigare. jag är nöjd!
förövrigt sörjer jag att Bad Cash Quartets fantastiska album Outcast inte finns på spotify längre, tur att man i alla fall har den på ipoden..


all day and all of the night

avnjuter mitt morgonkaffe, det behövs mornar som denna.
the kinks.


just sitting here singing songs, about nothing, nobody, right and wrongs.

sitter i skolan och pluggar i väntan på min ensemble. lektionen som skulle bli veckans fetaste finns nu i en mörk vrå i min hjärna. j-a-g p-a-l-l-a-r i-n-t-e. tänk att jag behöver vänta drygt tre timmar varje tisdag för att få spela lite gura. inte värt det. och nu ska den byta dag, till fredagar. vem vill gå till klockan fem på fredagar om jag får fråga? fuck våran schemaläggare.

istället levererar jag en bild och framför min önskan om att ett par hörlurar skulle dimpa ner framför mig nu så jag skulle kunna lyssna på Tingsek, för smidig som jag är har jag slarvat bort min ipod och därmed mina hörlurar. nu har jag skrivit om skit för länge. adios.


you don't move slow, taking steps in my directions. the sound resounds echo, does it lesson you affection? no

back on track.

the xx. jag har fattat hypen, bara typ ett år efter alla andra.


RSS 2.0