blir blind när alla lampor lyser.


dör lite över veronica maggios nya. älskart!

i was a dancer all along


idag har jag lyssnat på Lykke Li och sett på när fadern min slitit i trädgården heheh. naaajz.

för alla gånger som vi dansat, och sjungit med fast ingen kan.



he said something I didn't understand, cause he came from the south of sweden, he spoke just like a dane


Jag hittade inga glitterbyxor i stan häromdan, så istället för att vara en glittrig superhjälte idag ska jag måla mig grön som Hulken. Jag är sjukt peppad!

we talked about the wasted years and how we'd pretend that the changes would come

Jag hoppar omkring i shorts och njuter av livet, lyssnar på Deportees, Asha Ali och Markus Krunegård och åh, hela livet är så underbart! Igår blev himla spontan och jag han hänga med inte mindre än tio både nya och gamla vänner. Först i Botan, sedan vidare till Stortorget och efter det Stadsparken för att sedan sluta hemma hos Martina. Idag har jag vart kulturell och åkt på Konstrundan med släkten och snart droppar Sandra in här, ingen aning om vart vi hamnar ikväll men jag vill på äventyr och dansa hela natten tror jag ganska bestämt.


maybe friday I can get tickets for the dance, and I'll take you

Idag ska jag köpa glitterbyxor och boxas, sen ska jag måla naglarna röda och plugga matte.


Gifts and the Raft


Chillaxade på Louise balkong hela dagen igår.

White Knight Position

Gårdagen resulterade i träning, häng i botaniska trädgården och sen jobbade jag på Chapel Club som spelade på Mejeriet. Jag gillade det, och bandet i sig var ju inte helt fel heller, görsnygg stil hade de allihopa! Förbandet var också bra men jag snappade inte upp vad de hette, antingen var det Make Me Blue eller så var det In Bloom.. I vilket fall så var de från Lund!

Då jag bor utanför stan (tyvärr...) går inte mina bussar alltför ofta på kvällarna och jag hade behövt vänta en dryg timme för att komme hem, men efter spelningen blev jag och ett par tjejer till bjudna till gratis nattbio på SF! Så där satt jag och checkade någon alienfilm fram till att min nästa buss gick, sjukt soft! Om det är något jag verkligen älskar är det spontanitet. Som nu, nu ska jag dra in och käka brunch i stan med några vänner.
See you when I see you!

what is life when you can't take two?

Har sovit med balkongdörren öppen och vaknade av att solen sken in, så jäkla härligt! Igår tillgägnades Hoffmaestro, eftersom jag inte såg dem i Malmö i lördags fick det bli en sörjedag med Highway Man och Desperado på gitarren, i högtalarna, deras rockumentär och Stockholm Boogie. Helt okej söndag! Idag ska jag dock hitta på något lite mer spontant och flashigt att skriva om, vi får väl se hur det går!!

Från förra helgen, lite flashigare än tv-söndag trots min högst tveksamma min!

Last night on earth

idag har jag sprungit runt på stan i hängslen och nu ska jag göra mig kvällsfin för middag hos grandpa unt grandma och sedan parteyyy.
L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.


wått's dö maddefakking diil?

vart hemma och degat idag, skriver det sista på ett arbete om kinas ekonomiska tillväxt och tänker att nej, jag ska aldrig i mitt liv jobba med ekonomi. vi får väl se..


villhavillhavillha. från weekday såklart.


cheapcheapcheap

nya cheap mondays på en tisdag, ändå soft! känner att jag kan det mesta till mitt prov imorn, soft! påsklov nästa vecka, soft! jag ska få träffa både min broder och min syster inom loppet av tre veckor, SOFT! jag har fått en ny tandställningsgrej och jag låter som att jag är åtta, osoft. men för det mesta är allt softsoftsoft!


i just want to make that sad boy smile.

dagens bakgrundsmusik.


Love Will Tear Us Apart.


Se Control. Det var allt jag hade att säga just nu.

Too Bored To Die

Upptäckte precis att Outcast är tillbaka på spotify, håhåhå lycka!


härma usa så de spelar mig på radion, köpte mig en autotune så nu spelas jag på radion


spela mig på radion.

somnar vi igen, rygg mot rygg.



Var och såg Mary Ellen Marks utställning "Twins" i Malmö i helgen, den kvinnan är verkligen ett geni.

vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon?

Den senaste tiden har vart bananas - på ett bra sätt! Till att börja med var Johnossikonserten en av de bästa jag varit på, men då ska vi inte snacka om Håkan igår..! Jag jobbade så tyvärr kunde jag inte se hela konserten men stora delar och resten hörde jag ju, men i alla fall! Kvällen började med hjärtklappning när jag näst intill sprang in i Hurricane på väg in på Mejeriet och sedan började det slå ännu häftigare när hela bandet inklusive huvudpersonen själv sitter och käkar och skrattar i baren, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag är ingen person som blir starstruck på det sättet, men jo, igår blev jag det. Fytusan alltså. Och låtvalet sedan; Brännö Serenad, Det är så jag säger det, Dom kommer kliva på dig igen, Uppsnärjd i det blå, Aprilhimlen, Hurricane... Åh gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort. Den meningen som gick igenom mitt huvud flest gånger igår. Helt underbart bra var det.
/vera


under stjärnorna


Idag smajlar jag extra stort för jag har tagit av min tandställning och haft en så himla bra kväll med Anneli och Gaby and the Guns. Verkligen, en sjukligt bra kväll.

RSS 2.0