listen to iron maiden baby with me

lyssnar på teenage dirtbag and is feeling it


vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till.

Världens segaste dag. Måste plugga. Vill inte plugga. Borde plugga. Vill lyssna på Håkan och titta på hjärtskärande high school-romanser i töntiga amerikanska tv-serier.
förhoppningar och regnbågar.
/vera


while the coffee's getting warm

off to the city för att bruncha med några sköna typer. kanske drar jag på konsert ikväll, kanske inte. isåfall blir det OH NO! OH MY!. life is good.
/vera

MEANDMYARMY


thank god for sending demons.

owls

Förresten, Carl Norén släppte ju sitt debutalbum igår. Jag har i och för sig bara lyssnat på det en gång men nej, jag är faktiskt lite besviken. Jag började dock redan tveka när jag hörde The Anger första gången men den ackustiska verisionen på Going Out Tonight kompenserade och jag fick ändå en del hopp. Kanske om jag lyssnar några gånger till men just nu känns det inte som att det kommer göra någon skillnad.

Carl Norén på en spelning med Sugarplum Fairy 2009


please tell me what went wrong

Sörjer ännu en gång en förlust på Spotify, denna gången har de plockat bort Snooks album Är. Varför liksom? Aja, chillaxar med Mando i högtalarna en stund till innan jag ska ut och göra byn farlig (med andra ord; lämna fler CV:n och handla käk på ica).
/vera


10000 meter upp i luften ser jag allt så klart

dagens nöje; sova, drömma och planka Jag Kommer på guran. ännu en gång: softish-som-en-soffsits.


highway man

om sisådär en halvtimma börjar Stockholm Boogie på femman, en av världshistoriens härligaste filmer. men istället åker jag med min kära mor och far för att se fransk film på bio, Mina eftermiddagar med Margueritte.
/vera

proud to be part of these days

har lagat finfredagsmiddag och dricker vin, softish-som-en-soffsits. snart ska jag dock dra mig till lund och mejeriet för att jobba och lyssna på världens bästa Tingsek. jag älskar lov (och min stad).


jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

jag har kört fast, damn it.

we are shadows

mitt sinne suktar efter att vara fritt, mina fingrar efter ett piano och mina ben efter att dansa tills solen går upp. igår kollade jag på några classmates som spelade på MusikDirekt, så himla duktiga och bra var dem! och så fikade jag med några gamla kompisar och smidde planer inför lovet. annars lyssnar jag på Veronica Maggios nya singel och har ångest över skolan, men imorn är jag fri. DÅ ska jag kolla på Dom kallar oss artister...

jag kommer.
shoreline.


restless soul

Matteprovet och naturkunskapsprovet är avklarade, alltså bara geografin och franskan kvar. Ohyää. Men! Franskan är klar imorn och på fredag händer det grejer: Superbowl is back in town! Och ingen mindre än Movits spelar. Jag dör vad fett! Och på kvällen spelar Tim Kasher på Mejjan och jag ska jobba. Lalalala bra fredag. Det kompenserar liksom att jag måste plugga sönder lördagen lite. Och på söndag ska jag belöna mig med att kolla på denna veckans "Dom kallar oss artister" med Oskar Linnros i fokus. Mmm längtar. Nu återvänder jag till franskan.

Stick iväg Jack del II

vi ägde världen när de spelade vår låt

jag. orkar. inte. ta. mig. till. bussen. helt sinnes så seg jag är, men det blir väl lätt så när man har firat en av sina vänners 18-års dag kvällen innan. kul var det! planen är att åka och träna afro ikväll men åh, så frestande det är att ligga kvar i soffan under en filt och kolla på californication. träna, träna inte. träna, träna inte. träna.
lateroo.
jag trodde jag var han.

making up for teenage crime

d-dag, dö-dag. trots att jag var ledig idag fick jag gå upp i vanlig ordning vid halv sju tiden för att ta mig till tandregleringen i malmö. sen har jag vart ute hela dagen och lämnat ut mitt CV i hopp om helg- och sommarjobb och kom alltså inte hem förrens lite över fem. på min lediga dag!!! hoppas verkligen jag får något positivt gensvar nu då. nu blire mys och presentinslagning. au rövenav


patetik är konst och konst är att förstå

Matteprov, franskaprov, naturkunskapsprov och geografi-inlämning är vad som väntar de kommande tio darna, vi får se om jag kommer levande ur det... utöver detta ska jag fixa ett jobb så jag kan spenderamera och ha råd med sommaren. och så leva lite däremellan. nu: back to my dearest friend, Derrivata.

håkan hellström, lund 101120


RSS 2.0