are you ahead of time, while I'm floating offshore?

Ikväll ska jag se Johnossi wowowowowo. Åh som jag älskar dem! Jag tror faktiskt, efter mycket funderingar fram och tillbaka, att de är mitt absolut bästa band. Det är ju otroligt svårt att säga egentligen men jo, så är det nog. Därför är det ju extra konstigt att jag inte har en endaste bild från någon av deras konserter jag varit på. Fast man står ju inte gärna stilla och fotograferar på deras konserter. Jaja, vi får väl se om det blir några idag!


rocks and daggers

några ganska händelselösa dagar har passerat, jag har vart sjuk och mest ätit bär, drömt om monkikläder, sett på filmer och pluggat naturkunskap och bokföring. nu ska jag återgå till det sistnämnda. vi hörs någon roligare dag!


with the birds I'll share this lonely view

Åhh! Min kärlek till dessa skorna blir starkare och starkare varje gång jag ser en bild på dem. De är perfektionism! Extra frustrerande är att min favoritbloggerska Natalie precis köpt dem och att jag dras med ett irriterande shoppingförbud. Fytusan alltså, detta är inte nådigt!!


say it now cause when I'm gone, you'll be calling but I won't be at the phone.


Sitter och smygfotar mig på min engelskalektion i brist på något mer roande. Igår spelade Bob Hund på Mejeriet och det var som väntat skitbra - precis som vanligt! Dock är jag så himla trött idag som man kan utläsa av bilden. tjarå!

man måste dö några gånger innan man kan leva

Idag är jag ledig och det skulle kunna vara en helt underbar dag. Jag skulle kunna sitta på Stortorget med några finingar, ha på mig solglasögon och bara njuta av att vara ledig. Istället sitter jag inomhus och stenpluggar matte och hör när barnen på gatan springer omkring med sina leksaksbilar. Tänk vad soft livet var en gång i tiden! Ingen stress och inget plugg. Jag räknade ut att jag har 10 veckor kvar till sommarlovet (inklusive den här, utan påsklovet och andra lediga dagar) och än så länge har jag tretton prov inplanerade. Jag kommer dö så himla många gånger innan jag kan leva igen.

vi hade ingenting att säga varann, så vi pratade på som aldrig förut.


Plugget blir lite enklare med en skål med tranbär och torkade persikor, nomnomnom.
kasban - flyta med.


forever today

när vi snackar nya plattor, I'm From Barcelona släpper sin nya Forever Today imorgon men den finns ju redan på spotify såklart. även den så himla bra!
Och waddup med alla snygga våriga albumomslag? Vill ju ha allihopa!

annars har dagen bestått av att njuta av solen och plugg såklart, och lite balkonghäng med Linnea - mysigt!

gimme some

Lyssnar på Peter Bjorn and Johns nya album på gimmeindie och jag gillart' så himla mycket! Hej sommaren tjugohundraelvas soundtrack!

now I ain't sayin you're a golddiggahhh

...but you ain't messin with no broke, broke!
hemma efter brabrabra natt med mycket swaggah. dock missade jag sista bussen hem så en kompis fader fick hämta oss, whoops! nu längtar jag efter sängen, laterooo!

ohohoh, honey.

beger mig till b-town för bus och 18-års firande av världens finaste vän. förhoppningsvis hittar jag och linnea ett ställe att dra vidare efteråt när de övriga 18-åringarna klubbar på.

ser ut som en rockig 50-tals brutta idag och dessutom lite smått retarderad på bilden men det fick bli den för snart måste jag cykla till bussen!!

- mina favoritbyxor som jag använder helahela tiden har börjat ge upp och spricka vid låren, idag var det extremt. det är en femton centimeter lång, fyra centimeter bred reva precis under låren. inte ok.
+ jag hittade ett par gamla cykelbyxor som jag köpte för något år sen att ha till en alldeles för kort klänning för att inte visa för mycket, perfekta att ha under mina byxor för att ge dem lite extra livslängd!
+om ett halvår får jag också klubba!!! (vet att det kan räknas som ett minus och det känns oftast som det också, men jag är så glad idag att det blir ett plus!!)

sold my bed, no need to sleep these nights

let my shoes lead my forward.
På min önskelista våren/sommaren 2011 har det länge stått ett par beiga Palladium, men så såg jag dessa som Palladium gjort i samarbete med Weekday - sjukt snygga! Frågan är vilka man ska satsa på..


Santa Monica Bay

Okej, allt har löst sig! Eller kanske inte allt med det mesta! Men jag löser det sista genom att offra min tvåtimmars-sovmorgon imorgon och åker in till skolan och pluggar istället, ambitiöst right?! Annars peppar jag Johnossikonsert om två veckor och för en gångs skull ska jag titta på hela konserten istället för att jobba, fan vad gött alltså! Det var längesen jag gjorde det. Men nu ska jag faktiskt ta och läsa det materialet jag kommit åt istället för att sitta här!
En av mina bästa glad-låtar.
/happyfacevera

så jävla körd

Jag är så jävla körd. Jag har prov i internationell ekonomi imorgon och har väl pluggat lite sisådär, tänkte verkligen gå igenom allt ikväll så jag fattade men vem är SÅ JÄVLA SMART ATT HON GLÖMMER ALLA SINA EKONOMIPAPPER I SKOLAN?!?!?!!? Jag får panik på mig själv. Väntar förtvivlat på att det ska dyka upp någon i klassen med scanner som kan rädda mig. Och inte nog med att jag glömde alla mina papper, jag glömde min mobil också!!! Hur tankspridd kan man vara egentligen?? JAG ORKAR INTE.
Min bästa agro-låt. See you when I see you.
/dampvera

Kaffe/Cigg

Bra dag, slutade vid 12 och njöt i solen med fina vänner. Nu sitter jag och dricker världens godaste kardemummakaffe. Lalalala!
Kände förresten att det var dags för en ny spellista i vårens tecken, den är inte klar på långa vägar med det är ju inte våren heller för den delen! Här är den i alla fall.


if bridges gotta fall, then you'll fall too

Home sweet home. Är hemma efter en lång dag med skola och brandutbildning på Mejeriet, mellanlandning hos mormor och morfar där det serverades soppa! Och som om det inte var nog med det så serverades det soppa på Mejeriet också, mm! Om jag bara hade valt en maträtt att leva på livet ut hade det blivit soppa. Lätt. Vilken sort vet jag dock inte hehe.. Menmen, nu ska näsan ner i naturkunskapsboken, lateroo.
/vera

monday mornin'


2pac!

every little thing gonna be alright.

Jag stressar på men jag är i alla fall glad medan jag gör det! Hur kan man vara annat när man lyssnar på Three Little Birds?


hiphop förenar oss, hiphop förnedrar oss, hiphop förmedlar nåt.

har fruktansvärt mycket att göra på fruktansvärt kort tid. om ni ville veta liksom.

harder to breathe

Norén var bra igår, jag tror nog att jag kan gilla skivan om jag bara ger den liite mer tid. Men han var klar redan vid 22 och det var fredagskväll och jag var rastlös, så jag hoppade på bussen till Staffanstorp och hängde med Fanny och Tora. Så himla bra tjejer!
Jag kom dock på precis att jag hade en engelskaläxa som skulle vart inlämnad igår som jag inte gjort. Och jag ska ta bussen om typ en timma och går omkring i pyjamas. Oh noes.


Tired Of Running

Nu vankas konsert, Caril Norén på Mejeriet. Vi får väl se om jag uppskattar hans solokarriär bättre live än på platta!
Innan idag hade vi tema: människovärdet i skolan, delvis intressant och delvis långtråkigt. En av föreläsningarna jag lyssnade på var av Jonas Helgesson, "Ett CP-bra liv" hette den. Verkligen bra! Jonas som själv är CP-skadad berättar om sitt liv, värdet i att vara olika och hur tråkigt det är med normalitet, allt med en blandning av humor och allvar. Efteråt fikade jag med fina Caroline och pratade pojkbesvär. Men som sagt, nu blir det Mejeriet!

Är


Äntligen finns Är på spotify igen, och ja, det har varit saknat!


hello loves


the notorious xx

inte för att jag någonsin lyssnat på The Notorious B.I.G. förut, men ändå; detta kanske är början?

bränner staden


En härlig onsdagskväll som denna ska spenderas med matteboken och någon bok vi ska läsa på engelskan, The White Tiger. Och med en sockerbulle som min treåriga granne sprang in med för en stund sen. Man kunde haft det sämre!
Soundtrack: Gaby And The Guns - Hemlighet.


Something good can work


Chillat på livet, fikat med elin på Ariman och tränat. Jag dör om det kommer snö imorgon.

för jag vill veta om kärlek finns

Ledig idag jaoo. Lyssnar på Känn ingen sorg för mig Göteborg och känner att livet leker. Fyfan vad soft!


(när det inte funkar att lägga upp en video)

drake














(hela videon finns här)

sadness is a blessing

är lite obsessed av lykke li för tillfället, inte bara det att hennes nya album är fenomenalt - hon är ju så fruktansvärt snygg också.



well somebody told me, you had a boyfriend, who looked like a girlfriend, that I had in February of last year.

Hur bra kommer inte Siesta! vara i år?! För att inte prata om Where The Action Is!? Det kliar i fingrarna...


RSS 2.0