such a little tease

Hemma efter den bästa festivalveckan någonsin, och detta trots det enormt jobbiga regnet. À bientôt, Emmaboda!

resten av ditt liv

Nu börjar äntligen packningen inför Emmaboda ta form, liksom peppen!!! Imorn vid halv tolv avgår Festivalbussen från stan och jag åker med dessa fagra damer:


Elins bilder ifrån fredagskvällen.

beth/rest

sitter i min fåtölj och filosoferar, tänker på livet i allmänhet och emmaboda i synnerhet. eller, just nu funderar jag på om jag ska packa nu eller faktiskt ge med mig och låta mig själv koppla bort och sova. ta hand om resten imorgon. det är nog så det får bli, känns som att det behövs.
dagens soundtrack har bestått av Bon Iver och Bon Iver endast. så. bra. jag ska nog låta den avslutas med att lyssna färdigt på Hannas Fantastiska Supersommar på P3, världens bästa OL är ju gäst.


YOUTH KNOWS NO PAIN VOL. 3












let us touch your hair, let us lick your eyes dry


young&armed.

throwing stones.

håller fortfarande på att städa upp efter en mycket lyckad gårdagskväll. dansade, åt och umgicks med så himla bra människor. satt uppe och drack vin och pratade om fina saker till halv sex och släppte hem de sista för någon timme sen.

every teardrop is a waterfall

hade shoppingmania med elin igår, gaalet. och på kvällen såg jag självaste Harry Potter på bio. idag förbereder jag inför festligheter at my crib imorn men på grund av det inte alltför somriga vädret ser det ut som att det får bli inomhus..

så många gånger


skånska när den är som bäst.


luften bor i mina steg

en annan sak som är fin med hösten som jag glömde nedan, det är ju såklart att jag tar steget ut i den stora världen och blir 18. om precis två månader. då ska jag leva på riktigt.

YOUTH KNOWS NO PAIN VOL. 2












prinsessan av peking

om det är något jag verkligen älskar så är det hösten. den slår alla andra årstider med hästlängder, även om sommaren har sina fördelar... men alltså, färgerna. så mustiga och fina, och så blåser det så härligt i håret och man kan han långa stickade halsdukar och fina kängor samtidigt som man inte fryser ihjäl i ett par tunnatunna strumpbyxor. jag älskart! kolla bara in monkis höst, som vanligt helt underbar och det kliar i fingrarna!
  
  
   
  

låtsas som det regnar

efter alldeles för få timmars sömn inatt på grund av festligheter och cykeläventyr packar jag nu min väska för att åka till sommarstället. och jag ursäktar så otroligt mycket för den inte så okej kamera-i-spegeln-bilden som dessutom lider av dålig kvalitet, men i brist på nytagna bilder kände jag ett tvång inatt när jag kom hem att dokumentera hur jag själv såg ut efter en regnig fredagskväll i juli. men som jag sa; inte okej!

dödsdansen


Mornarna spenderas med kaffe lyssnandes på gamla P3-program och dagarna och kvällarna spenderas på jobbet. Men imorn och resten av helgen är jag ledig och det ska jag fira genom att hänga med härligt folk på Sjöbomarknad samt åka upp till nya sommarstället i Blekinge.

varför inte stänga av solen fort? för vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot dig.


finaste finaste elin.
DU GAMLA, FRIA NORD.

in your eyes I see the eyes of somebody I knew before, long ago.

Off to work!

ANIMAL


YOUTH KNOWS NO PAIN VOL. 1




Några bilder ifrån de första dagarna på Peace unt Löööve. Så himla värd vecka!

RSS 2.0