vi tar dig härifrån

iPoden är laddad, böckerna nerstuvade och bikinin framme.
hejdå, mitt vinterland - hej Sri Lanka!

verklighetsutflykt AB

vi kanske till och med lämnar sverige

nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade lov, eller nästan i alla fall, jag har bara ett litet arbete kvar som jag ska skriva nu. och sen ska jag packa för ikväll lämnar jag sverige för att inta varmare breddgrader.

för övrigt hade jag och mina syskon julklappsutdelning för en liten stund sen, jag fick världens bästa present för tillfället; en mobil! tro nu inte att vi ger varandra för flera tusen, det var en plastig samsung med polytoner och utan färgskärm, men vad gör det? jag är lika glad för det! jag försakade min gamla för ett par dagar sedan när jag tappade den i snön och batteriet försvann, det var den tredje på ett och halvt år..

en vän med en bil.


allt vi inte sagt, verkar sekretessbelagt.

jag tror jag dör snart. med fyra timmars sömn i bagaget och inget kaffe är det inte lätt att hålla sig vaken. synd, då jag hade behövt det idag om någon dag. jag måste packa sommarkläder för drygt två veckor och skriva det sista skolarbetet innan lovet. och jag som hade en massa roligheter planerade idag.. jaja, vad är väl en dag på slottet?

rygg mot rygg.

vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Peace and Love-biljett inhandlad, underbart! Än så länge ser det väl helt okej ut; Oskar, Daniel, The Sounds och Kings of Leon är ju inga man tackar nej till. Och Emmaboda-biljetten är inhandlad sedan länge, där ser det dock inte lika kul ut ännu. Two Door Cinema Club är faktiskt de enda som ser lockande ut, men det kommer så småningom! För övrigt ser Siesta! helt okej ut. Oskar, Daniel och Billie the Vision, jag vill dit! Men nej, jag får nog nöja mig med de två ovanstående om plånkan inte ska eka tomt resten av året.


när jag blir stor ska vi bo bland molnen

nu väntar söndagsplugg. åh vad jag inte känner för det, det hade ju lika gärna kunnat vara lov nu, känns det som. jag vill bara lyssna på julmusik och dricka te. vi byter ut musiken mot en bokrecension om en bok jag inte ens läst.

once again

så, ny blogg. igen. vi får väl se hur det blir denna gången. nu ska jag i alla fall gå och käka söndagslunch. ha det fint!

RSS 2.0