WE WILL BE BETTER THAN I WAS.

Har idag hällt i mig kaffe och socker och försökt plugga in 160 olika namn på Europeiska länder, städer, floder, bergskedjor etc. etc. Det har väl gått lite sisådär, men förtusan; det är näst sista veckan och prov helahela tiden, vad förväntar de sig?
Imorgon väntar iaf ett par stycken studenter och treornas bal, ska bli muchograndeskojjigt. och efter det fem dagars ledighet, hur soft? AS-SOFT! see you when I see you!

1016

känns så jäkla bra när man kommer till skolan i tid för en gångs skull och märker att man är ensam här eftersom vi tydligen inte börjar förräns 12 idag. men det kan ju vara soft?

swim club

jag lever i dessa shortsen för tillfället, dör så sngga och sköna! du hittar dem på Weekday för 300 pix. och så bör du lyssna på the cave singers.


hela världen är min


det händer en massa nu, skit och roligt om vartannat. med skit menar jag skola för det mesta, och med roligt menar jag allt i livet förutom skola. här var vi i alla fall och såg Veronica Maggio på Mejeriet, en liten del av en händelserik helg, alldeles för händelserik för mitt eget bästa, men ack så underbar. och man är ju bara ung och dum en gång.

get smart or die tryin'

har nog aldrig pluggat så mycket som jag gör nu förtiden. vart tog mitt liv vägen?

WISHYOUWEREHERE

so you think you can tell heaven from hell, blue skies from pain.

.

jag ursäktar frånvaron, min hund åt upp min dator. nu är den tillbaka.


RSS 2.0